ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

30 May 2012

najib lah bapak kafir @ bapak syaitan ,,,,,izin putra jaya jadi sarang maksiat sedangkan ceramah agama ustaz azhar tergamak beliau batalkan....!!!

ulamak setan hj najib vs  ustaz azhar  idrus....terpulang lah jalan mana yang anda pilih ke  syurga.....kah kah kah...!!!

kata hj najib haramjadah....berseronok lah sampai lupa dunia jalan  ke syurga....!!!

 

Kehadiran artis seksi dari Korea di program Hari Belia menunjukkan kerajaan kini ketandusan idea untuk menarik sokongan golongan muda sehingga sanggup menganjurkan "program maksiat...

Persembahan oleh kumpulan artis "seksi" itu "tidak lebih daripada usaha untuk menyuburkan kemungkaran di kalangan generasi muda...

Dengan menampilkan artis seksi sebagai hidangan masyarakat, kerajaan menganggap itu sebagai suatu perkara yang biasa dan tidak ada salahnya.

Inilah nilai wassatiyyah yang hendak diterapkan oleh perdana menteri...Program Hari Belia di Putrajaya yang diadakan sepanjang hujung minggu lalu antara lainnya menampilkan kumpulan Korea, U-Kiss, Dal Shabet dan Teen Top.

Penganjur mendakwa lebih dua juta menyertai program tersebut...Sambutan itu turut  di timpa musibah haramjadah  apabila salah sebuah kereta terlibat dalam kemalangan ketika acara perlumbaan kereta dalam sambutan tersebut.

Dalam kejadian itu, seramai 17 orang penonton cedera akibat dirempuh oleh kenderaan tersebut.Tiga daripadanya cedera parah

 

 

penyapu sial

 

 

Kemalangan acara Drag Race itu sepatutnya pembuka mata, itu baru mukaddimah kepada bala yang lebih besar yang bakal menimpa.

Apabila Allah s.w.t. dicabar, maka tunggu sahaja habuan daripadaNya.

Dan ia juga adalah permulaan kepada satu sistem pemerintahan yang baru.

Apapula kata Agong ? Agong ialah Ketua Agama Islam bagi Putrajaya.

Agong pon dah macam di pukimak oleh UMNOPORNO....

Apa kata Mufti seramai 14 orang itu ? Majlis fatwa senyap saja ?

mufti dah jadi UFTI.....FATWA dah bertukar FUCK WA....!!!

Diam taukeh judi bermakna setuju dengan maksiat tersebut.

mana hassan akidah? taknak nangis ke tgk semua itu?

hassan akidah dah jadi hassan pukidah...kah kah kah

hahaha padan muka..senyap tk terkata apa.

itulah munafik namanya...

Mane Noh Gadut & Harussani? Kalau bab menuntut pilihanraya yang bersih, bukan main berdegar2 suara dalam tv kata haram. Haramjadah!!!

Program umno mana ada yg senonoh. Senaman punggung, pakaian macam sarung buah nangka bagi para wanitanya, tarian2 dedah memanglah digalakkan unt. menarik pelancong katanya dan sampai kanak2 yg tak ada dosa pun mula dididik dng unsur2 hiburan.

Jika undi BN ertinya bersubahat buat dosa.Orang Islam dilarang melantik pemimpin yang positif dengan maksiat.

Bala paling besar yang kita doakan kepada Allah swt ialah biar Allah lingkupkap UMNO dan BN dalam pilihanraya ke 13 ini supaya barisan jahiliah ni dilupuskan langsung dari bumi Malaysia selama2nya. Amin.