ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

11 May 2012

keturunan keling paria PERKASA buat onar di Penang....MELAYU PUKIMAK UMNO dan POLIS sembunyi KOTE....!!!!

 

Sekumpulan anggota kumpulan pendesak  keling paria PUNDEK  PERKASA hari ini melangsungkan "upacara pengebumian" di depan rumah Ketua Menteri Lim Guan Eng di Pulau Pinang bagi menyatakan perasan tidak puas hati terhadap pentadbirannnya sejak 2008.

Diketuai Ketua Wira keling pundek PERKASA Risuan Asuddin, kira-kira 30 orang berkumpulan di depan rumah Lim di Jalan Pinhorn sambil membawa gambarnya berkalung bunga, melambangkan "kematiannya" kepada masyarakat Melayu.

Kumpulan itu berkumpul kira-kira 15 minit bagi meluahkan tindakan Lim yang didakwa mengabaikan masyarakat itu sebelum bergerak beramai-ramai ke pejabat ketua menteri di Komtar.

Sepanjang perjalanan dengan motosikal, mereka membaling poster Lim ke jalan raya dan menyambung perhimpunan 15 minit lagi di Komtar.

 

 

penyapu sial

 

 

pelik sungguh.... mengapa polis tidak bertindak tegas ke atas pemuda PERKASA itu yang TERANG-TERANGAN sentiasa menimbulkan kekecohan dan huru-hara di Pulau Pinang.

Kali ini siap menceroboh depan rumah Ketua Menteri Pulau Pinang dan membuat sampah dengan membaling poster di jalanraya.

Yang berjalan dan hendak duduk bantah secara aman dihuru-harakan, yang betul-betul huru-harakan negara dibiar dan didiamkan.

Baguslah kalau macamtu. Sikap polis yang double standard itu sebenarnyalah yang akan merendahkan martabat polis sendiri.

ini mamak paria,nak besaq kepala bapak dia apa.

mamak mengaku Melayu kerana mereka diiktiraf oleh UMNO.. perkataan MALAY dalam parti UMNO itu, pada hakikatnya orang Melayu masih anggap MAMAK sebagai keling paria keturunan INDIA..


orang Kedah kata Mamak dalam ketagori DKK (Darah Keturunan Keling) sebab itu mamak mengaku jadi Melayu kerana Orang MELAYU semua bodoh kerana ikut telunjuk MAMAK.


Dah.. lama.. Dah.. Mamak Madey kutty DKK perbodohkan orang MELAYU yang berada dalam parti UMNO itu.