ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

06 February 2013

goyang gerudi UMNO style...didik umatnya punggah maksiat ikut jejak bapak syaitan yang di kenalitak cukup  pulun  bawa K-POP korea tu sampai perabih BERJUTA pun masih tak cukup... umur dah nak MAMPOS dah pun...... RUMAH KATA PERGI KUBOQ DOK KATA MARI....patutlah seronok ikut islam ciptaan sendiri.....ularmak tersohor fathur  bari dan hassan pundek ali ,nasha nusyuz dan zul kulum mana..???....tak nak tumpang sekaki ke...bior sampai terjulur jubur dan pelir kamu..!!!