ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

16 February 2013

UMNO khianat raja raja melayu ....khianat juga kepada orang melayu.....!!!!

UMNO mengubah persempadanan pilihanraya pada tahun 2003 selepas tewas dalam banyak kerusi majoriti Melayu dalam pilihanraya 1999.

Sebanyak 27 kerusi Parlimen baru diwujudkan namun Kelantan, Terengganu dan Kedah masing-masing mempunyai pertambahan pemilih 16.2%, 21.76% dan 17.4% tetapi tidak ada pertambahan kerusi.

Johor diperuntukkan 6 kerusi Parlimen, Sabah 5.

Semua negeri yang lain mendapat tambahan kerusi Parlimen, termasuk Wilayah Persekutuan.

Sarawak tidak terlibat, kerana persempadanan kawasan telah disempurnakan dalam tahun 1997.

Ini akibatnya mengurangkan suara kerusi Melayu di dalam Parlimen  tetapi  memekak sana sini sebagai pejuang melayu....kepala butoh lu....UMNO....!!!!.