ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

13 November 2011

lembu feedlot buat hal di bilik x-ray....bukan kondo aje boleh nak biak lembu...bilik x-ray pun boleh ....kah kah kah...


 Bilik Xray-Sekadar Hiasan

agaknya la...kat sini rupanya lembu feedlot tu buat kerja ya....shahjilat patut tengok nie...noh omar ,khairy beruk dan muhyiddin pun patut tengok jugak...mana lebih sesuai dan murah ternak di kondo atau ternak di  disini....

feedlot nie tiru peragai pemimpin dia jugak...kalau  bapak lembu feedlot jarjis menjarjis boleh masukkan 5 jari jemari dia dalam skirt betina di hard rock cafe tak  ada hal punya dapat melancung ke amerika...tak akan yang ini tak dapat melancung ke Hawaaiii pulak...!!!

sajer wa kasi potong stim sama lu....wa sajer gelar mamat nie macam tu...lembu kan mana tau tempat tu ok ke tak ok...so sama macam lembu lah....macam pemimpin dia jugak...dia ingat rakyat bodoh....feedlot lembu di kondo...lain kali feed lot lembu boleh di buat di banggunan kerajaan aje...save  budget....rakyat tak tau....kah kah kah....!!!

baca selanjut di sini...

Juru X-ray Hospital Selayang cabul penuntut kolej

KUALA LUMPUR: Seorang juru-x-ray mengaku tidak bersalah di Mahkamah Majistret Selayang di sini, Jumaat terhadap tuduhan mencabul kehormatan seorang penuntut kolej swasta, tiga bulan lepas.
Amri Hamzah, 30, didakwa menggunakan kekerasan jenayah dengan niat untuk mencabul kehormatan gadis berumur 18 tahun itu di dalam bilik x-ray Hospital Selayang, Gombak di sini 4.45 petang, pada 14 Ogos.

Dia didakwa mengikut Seksyen 354 Kanun Keseksaan yang membawa hukuman penjara maksimum 10 tahun atau denda atau sebat, atau mana-mana antara dua, jika sabit kesalahan.
Terdahulu, Timbalan Pendakwa Raya Rohaiza Hamzah menawarkan jaminan sebanyak RM8,000 dengan seorang penjamin, namun peguam Mohd Fitri memohon jaminan dikurangkan kepada RM3,000.
Majistret Mohd Isa Md Nor membenarkan tertuduh diikat jamin RM4,000 dengan seorang penjamin dan menetapkan 19 Disember depan untuk sebutan semula kes. - BERNAMA