ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

17 November 2011

UMNOPORNO tak sedar diri ....urus lembu pun tak berjaya macammana nak urus negara...!!!!

  

 

Pemimpin UMNO-Barisan Nasional diselar kerana ketidakmampuan mereka menguruskan ‘lembu’ dalam masa yang sama mendakwa berjaya mengurus negara ini dengan baik.

Hal ini kerana disebabkan menyalahgunakan kuasa yang dilakukan berikutan kes National Feldot Corporation Sdn. Bhd (NFC).

Perbandingan antara UMNO-Barisan Nasional dengan Pakatan Rakyat (PR) boleh dilihat bagaimana kemampuan pemimpinnya mengurus tadbir negara dengan baik.

Sedangkan ketirisan dan salah guna kuasa tetap berlaku sehingga ke tahap tidak munasabah dan tidak mencapai tahap audit yang dikehendaki.

Perbandingan UMNO mengurus lembu dan  cara PR urus orang..Sebelum ini di laporkan  bagaimana penyelewengan wang rakyat berjumlah RM250 Juta dilakukan National Feedlot Corporation Sdn. BHD. (NFC) yang didakwa melibatkan syarikat milik keluarga Datuk Seri Shahrizat Jalil.

Oleh itu bagi memastikan UMNO tidak berjaya mengekalkan kuasa di Putrajaya dengan memenuhi beberapa ciri yang diperlukan.Nak (buang) undi senang sahaja. Asalkan bukan lambang dacing sudah. Pilih saja selain daripada itu..

.