ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

04 November 2011

Padah Jika Pilihan Raya Mengejut Sebelum Penambahbaikan Pilihanraya ....Negara bakal huru hara....!!!

 

 

Kepincangan proses pilihanraya telah diakui oleh Dato Seri Najib Tun Abdul Razak dengan mengumumkan Jawatankuasa Pilihan Khas Berhubung Dengan Penambahbaikan Proses Pilihan Raya, namun kenyataan umum terus dikeluarkan oleh ahli Barisan Nasional dan Perdana Menteri sendiri, yang mencadangkan bahawa Pilihan Raya Umum yang ke-13 akan diadakan tidak lama lagi dan tidak perlu menunggu proses reformasi proses pilihanraya selesai.

Maklumat terkini, daripada sumber-sumber dalaman yang boleh dipercayai telah mendedahkan bahawa Perdana Menteri akan mendapatkan perkenan Yang Di Pertuan Agong untuk membubarkan Dewan Rakyat sebaik pulang ke Malaysia pada 9hb November 2011, dan Suruhanjaya Pilihan Raya akan mengumumkan 1hb Disember 2011 sebagai tarikh penamaan calon dan 10 Disember 2011 sebagai hari mengundi.

Sememangnya ia khabar angin. Namun dalam negara ini yang tarikh pilihanraya terpaksa dinujum khabar angin ini perlu diambil serius.

Bagi pihak rakyat, ahli politik, pertubuhan bukan kerajaan, dan pemimpin persatuan-persatuan sivil akan mengadakan persidangan media untuk memberi kata dua kepada Najib, UMNO dan Barisan Nasional tentang padah yang akan diterima jika mereka meneruskan hasrat untuk memanggil pilihan raya mengejut sebelum penambahbaikan proses pilihan raya selesai.