ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

11 November 2011

UMNOPORNO dan juak juak NGO pengampu lidah keling...Chua Soi Lek/MCA Sokong Seksualiti Merdeka....depa tak kata apa pun...!!!!!!



UMNO dan kuncu2 mereka begitu galak menghentam AMBEEGA dan beberapa NGO kerana menyokong program "Seksualiti Merdeka".
Berita terbaru yang kita dapat, Presiden MCA juga memberi sokongan padu kepada program "Seksualiti Merdeka".
Malaysiakini melaporkan Chua berkata:
"Sekiranya, mereka mahu anjurkan ini (Seksualiti Merdeka) dalam suasana ‘low-profile’, saya tidak lihat mengapa ini tidak boleh dilakuka
"Bagaimanapun jika mereka mahu menganjurkannya untuk tempoh masa yang lama, ia akan menyebabkan ada yang tidak bersetuju,” kata Chua (atas, kiri) kepada pemberita di ibu pejabat MCA hari ini."
Tidak sabar nak tengok reaksi UMNO terhadap sokongan Presiden MCA terhadap program Seksualiti Merdeka ini.
Kalau Ambeega mereka boleh maki siang malam, UMNO wajib maki Chua Soi Lek dan kuncu2nya juga.
Ataupun UMNO mengamalkan "double-standard"? Hanya menyerang tokoh2 yang dilihat sebagai pro pembangkang. Tokoh2 pro UMNO yang menyokong "Seksualiti Merdeka" seperti Marina Mahathir, Nori Abdullah, CHua Soi Lek dsbnya tidak disentuh sama sekali.
Inilah contoh betapa munafiknya UMporNO.
Sekurang-kurangnya sokongan PAS pada AMBEEGA adalah hanya terhad kepada agenda BERSIH semata-mata kerana agenda BERSIH selari dengan ISlam.
Sokongan UMNO kepada MCA dan pelakon porno ini sekaligus membawa UMNO kepada menolak hukum Allah SWT.

tb