ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

30 December 2013

Fenomena Ikan Naik Ke Darat Di Sabah Terjawap....kos sara hidup dalam laut tinggi...menteri cap ayam kata tak suka duduk dalam laut boleh pindah ke darat ...!!!!

Fenomena ikan naik ke darat di Sabah mungkin berpunca dari kos sara hidup dalam laut yang meningkat.

Bila ikan2 ni komplain pada menteri dia, maka menteri dia pon jawap "kalau tak suka duduk dalam laut, pergi la duduk tempat lain".