ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

18 December 2013

UMNO Terang2 Langgar Akujanji Mereka, tapi.....MELAYU BANGSATTT MASIH SAYANGKAN PUKIMAK INI...DAH PATUT PUN MELAYU TERUS HIDUP MEREMPAT...BARU PADAN MUKA...UNDI LAH LAGI PARTI SIAL INI....!!!!

UMNO secara terang-terang melanggar Akujanji mereka yang dilancarkan sebelum PRU 2013 di Stadium Bukit Jalil.

Namun, mereka tau pelanggaran ini tidak akan menjadi masaalah.

Bangsa Melayu telah mengundi UMNO bukan kerana Akujanji Najib.

Bangsa Melayu telah mengundi UMNO kerana termakan cerita karut kononnya kaum Cina akan mengambil alih tampuk pemerintahan Malaysia.

UMNO berpandangan walaupun UMNO melanggar janji mereka, tapi Bangsa Melayu akan tetap mengundi UMNO.

Melayu mudah lupa.

Melayu mudah kena tipu.

Inilah contoh jelas mengapa bangsa Melayu masih merempat di tanah sendiri.