ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

18 December 2013

HIDUP MELAYU....BANGSATTTT.....BANGSAT MELAYU MUDAH KENA TIPU....TUDUH SYIAH PUNYA ANGKARA RUPANYA KENA TIPU DEK PUKI ROSMAH....KAH KAH KAH....!!!!

bulan September 2013, harga RON95 dinaikkan 20 sen kepada RM2.10 seliter. Pada waktu itu BERNAMA melaporkan harga subsidi yang dibayar kerajaan adalah 63 sen seliter. (Rujuk gambar di bawah):

Pada bulan Disember 2013, subsidi dah turun kepada 56 sen seliter. Ini adalah hasil dari penurunan harga minyak sedunia yang akan turun dengan lebih rendah lagi tahun depan

SEPATUTNYA HARGA RON95 YANG WAJIB TURUN KEPADA RM2.00 seliter, bukan jumlah subsidi yang turun.

63 sen - 56 sen = 7 sen (yakni hampir 10 sen).

Melayu kena tipu dengan UMNO sekali lagi. Melayu lah yang mengundi Barisan Nasional.

Patutlah si Zahid meraban tuduh Abang Mat Syiah, nak alih isu penipuan kepada orang Melayu yang terbaru oleh UMNO.