ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

17 July 2011

1 malaysia punya budak manyak bangsat ...manyak kurang ajar ...dia punya lidah selupa biawak punya lidah ada cabang dua...kasi ajar ini budak...PRU 13 jangan goyang maa...kasi pancung ini budak...!!!



PAS dituduh atas bawah kononnya khianat pada agama sendiri. PAS juga dituduh menjual agama kerana mengizinkan orang bukan Islam menggunakan nama Allah.

UMNO muncul seperti juara mempertahankan agama. Kononbangsat  mereka memperjuangkan Islam kerana menghalang orang Kristian menggunakan kalimah Allah.

Khalid Samad digelar sebagai Khalid Gereja oleh blogger2 UMNO kerana berucap di dalam sebuah gereja.
Tiba-tiba, akhbar The Star melaporkan Presiden UMNO akan mengadakan lawatan rasmi ke Vatican City bertermu dengan Pope Benedict XVI.

Apa cerita ni? Setelah dua gereja terbakar Najib pula ingin mengadap Pope di Vatican. Apa sebabnya?
Rakyat Malaysia dah celik wahai Najib Tun Razak. Segala aksi drama kamu rakyat Malaysia sudah tidak percaya lagi.

Kepergian Najib ke Vatican tidak lain hanya tindakan untuk meraih undi. Lagak Najib ke Vatican semata-mata untuk mengekalkan beliau di kerusi Perdana Menteri. Supaya boleh terus beli intan permata yang berharga berjuta-juta untuk isteri tercinta.