ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

29 July 2011

3-0....Agenda Rakyat Tawan Malaysia PRU-13.....jommmmmm.....!!!!INI BUKAN SEKADAR 3-0 MALAYSIA WAJAR  KALAHKAN SINGAPURA. MALAM TADI....!!!

POSTER INI MAKNA NYA ;

ANAK MUDA SIAP SEDIA UNTUK


BERSIH 3.0 !

BERSIH 3.0 !

BERSIH 3.0 !BERSIH 3.0 ADALAH MATLAMAT ANAK MUDA MALAYSIA !!!....JOM AYUHHHHH....KITA SEMUA MEREALISASIKAN SUPAYA REGIM UMNOPORNO DOKONGAN BAPAK ANJING 1 MALAYSIA DI TUMBANGKAN....!!!

No comments:

Post a Comment