ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

10 July 2011

Ibrahim Ali Dan Perkasa-nya menang bersorak ...tangan bau taik...seekor haram pun tak nampak bayang....PERPONDAN....muakakakaka....!!!

 

Mari bersimpati dengan Ibrahim Ali dengan kumpulan Perkasanya kerana kononnya kesemua 50 buah bas yang bergerak menuju ke pusat bandar dari seluruh negara rosak dan tak dapat meneruskan perjalanan mereka.

Sebab itu kawasan Tasik Titiwangsa tak ada orang kecuali beberapa orang anggota polis dan juga mereka yang datang berjogging. Ketua Perkasa sendiri tak nampak batang hidung, alasannya adalah kerana namanya tersenarai dalam mereka yang dilarang masuk bandar.

Pemuda Umno baguih sikit dari kumpulan Perkasa nampaknya. Harap-harap selepas ini tak payahlah media perdulikan apa saja aktiviti dan kenyataan yang Perkasa buat terutamanya Ibrahim Ali. Malu...malu !!!