ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

30 July 2011

majlis tertinggi YAHUDI MELAYU MALAYSIA tetapkan PERHIMPUNAN perompak dan penyamun pada 29 November hingga 3 Disember...Jom kita beramai ramai kesana dengan berbaju KUNING BERSIH ....!!!!

 

Majlis Tertinggi Umno yang bermesyuarat hari ini menetapkan perhimpunan agung parti itu bagi tahun ini akan dilangsungkan pada 29 November hingga 3 Disember depan.

Presidennya, Datuk Seri Najib Razak berkata perasmian perhimpunan itu akan diadakan pada 29 November manakala bagi ketiga-tiga sayap - Pergerakan Pemuda, Wanita dan Puteri pula adalah pada 30 November.

Perhimpunan penuh sayap berkenaan dijadualkan berlangsung pada 30 November manakala perhimpunan agung penuh berlangsung selama tiga bermula 1 Disember.

Umno sebelum ini memutuskan pemilihan di peringkat cawangan, bahagian dan Majlis Tertinggi yang dijadualkan tahun ini, ditangguhkan selama 18 bulan.

Keputusan itu dibuat bagi membolehkan Umno memberi tumpuan kepada proses pemantapan dan pemulihan parti bagi menghadapi pilihan raya umum ke-13 yang akan datang.

Bercakap dalam sidang media selepas mempengerusikan mesyuarat tertinggi Umno petang ini, Najib juga berkata jawatankuasa pengurusan memutuskan badan perhubungan negeri Kedah mengambil alih pentadbiran Umno Padang Serai "sehingga masalah di peringkat bahagian dapat diselesaikan".
Najib berkata jawatankuasa itu turut mengumumkan pelepasan penggantungan keahlian empat anggota Umno bahagian Rantau Panjang.

Mereka ialah Datuk Mohd Zain Ismail (bekas Ketua Umno bahagian); Ghazali Ismail (bekas timbalan Ketua bahagian); Fauziah Che Wok (bekas Ketua Wanita Bahagian) dan Fauzi Omar (bekas Ketua Pemuda Bahagian) yang digantung keanggotaan selama tiga ahun pada September 2008.

Dua anggota lagi iaitu Rosli Hasan (Bahagian Bukit Katil, Melaka) digantung iga tahun mulai Mac 2009 manakala Amran Mat (Bahagian Kuala Krai, Kedah) digantung setahun mulai Mac 2009.

Sementara itu, Bernama melaporkan, semasa ditanya sama ada warna merah akan menjadi simbol perjuangan Umno pada
pilihan raya umum akan datang memandangkan kebanyakan negeri memilih warna itu ebagai strategi kempen mereka, Najib berkata terpulang kepada negeri kerana merah merupakan warna Umno.

"Kita pilih warna yang sesuai, Kelantan dan Kedah memilih gelombang merah, Terengganu pula gelombang biru, terpulang... (ini) kerana merah merupakan satu warna yang agak menyala dan dapat menaikan semangat anggota dan penyokong Umno," katanya.

 

Mengenai strategi pembangkang yang akan menjalankan kempen politik secara agresif pada Ramadan, sedangkan beliau sendiri akan mengurangkan aktiviti turun adang ke negeri-negeri kerana berehat untuk menjalani pembedahan kecil di lutut ada Isnin ini, Najib berkata Umno akan menumpukan kepada program berbentuk ibadat pada bulan puasa.

"Pembangkang dalam kepala mereka hanya politik. Bulan puasa kita buat ibadat dan bagi sumbangan kepada anak yatim dan warga tua," katanya.

penyapu sial

penyamun pun ada buat perhimpunan agung..waah!! hebat....jom kita try usik depa...mana tau depa semua makin gelabah nanti...lepas nie ntah apa pulak penyakit phobia depa