ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

23 July 2011

Tiada dalam video penipu rakyat PDRM...bergari sambil mengerjakan solat....kerja bangsat anjing anjing UMNOPORNO 1 malingsia

Gambar ini dikatakan diambil berhampiran dengan Dataran Maybank ketika perhimpunan aman BERSIH 2.0 yang lalu. Gambar ini sebahagian daripada layanan mesra pihak berkuasa semasa BERSIH 2.0, maka situasi di atas benar-benar menyedihkan. Hal ini demikian kerana mereka yang ditangkap bukanlah penjenayah ganas. Mereka hanyalah pemuda yang mahu menuntut agar pilihan raya di negara ini dijalankan secara telus. Mereka "digari" walaupun ketika bersolat. Pesan wa kepada yang terlibat: "Jawablah nanti di depan Allah SWT!"