ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

14 July 2011

PDRM JADI POLIS RAJA KEPALA BUTOH 1 MALAYSIA....

Asalnya PDRM iaitu Polis Diraja Malaysia tetapi sekarang perlu diubah kerana perubahan tindak-tanduk pihak polis sendiri yang bongkak dan ego menjalankan kerja-kerja mempertahankan kuasa politik pemimpin Umno yang sudah tidak keruan lagi.

Sekarang polis bertindak sebagai  Polis Raja Di Malaysia. Barulah sesuai dengan tindakan yang dilakukan pihak polis yang cuba menjadi raja di negara ini sehingga mengenepikan kuasa raja yang memerintah iaitu titah Yang di-Pertuan Agong Tuanku Mizan yang meminta pelbagai pihak melakukan rundingan bijak bagi menyelesaikan permasalahan yang timbul daripada ketidakpuasan hati rakyat terhadap pilihanraya di negara ini. Rujuk di sini.

Polis yang berlagak seperti raja di negara ini apabila sesuka hati memerangi rakyat tanpa berpandukan undang-undang dan menyanggahi perlembagaan yang dijunjung selama ini. Tangkap sana-sini, sekat sana-sini, provok sana-sini, seolah-olah negara ini tiada undang-undang yang patut diikut.

Bagaimana pasukan keselamatan yang diamanahkan untuk menjaga keamanan negara dan mempertahankan rakyat Malaysia tetapi tiba-tiba cuba melakukan kesusahan terhadap rakyat Malaysia. Konon mereka mahu menghalang aktivis BERSIH 2.0 melakukan huru-hara di negara ini, tetapi itu semua adalah persepsi dan mainan politik acuan Umno yang takut dengan kebangkitan rakyat. Amat mustahil perhimpunan aman dituduh sebagai komunis dan mahu memporak-perandakan negara.

Jadi bertepatanlah PDRM diubah menjadi PRDM kerana kebiadapan mereka menjalankan tugasan yang disuruh oleh Umno tanpa mempedulikan undang-undang. Jika ia berterusan, sudah pasti Malaysia akan menjadi sebuah negara yang berpandukan undang-undang rimba yang cuba memerangi rakyat sendiri.