ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

14 July 2011

SPR gagal tunai tuntutan...kita wajib ajar dengan BERSIH 3.0..!!!!

Perhimpunan anjuran Gabungan Pilihan Raya Bersih dan Adil (Bersih) wajar  diadakan sekali lagi jika Suruhanjaya Pilihanraya (SPR) gagal memenuhi lapan tuntutan yang dikemukakan.

 SPR di beri tempoh supaya  berubah, sebelum tarikh pilihan raya umum akan datang (PRU 13)..Kalau tiada perubahan menjelang pilihan raya, kita akan desak Bersih supaya adakan perhimpunan sekali lagi,..SPR perlu melaksanakan segera apa yang termaktub dalam bidang kuasanya, seperti penggunaan dakwat kekal.

Bersih 3.0 akan dibuat secara lebih besar jika tuntutan itu gagal dipenuhi.Kita turut menyelar cara polis yang sanggup bertindak mencederakan orang awam termasuk pemimpin Pakatan Rakyat (PR) Sabtu lalu seolah-olah ia berada dalam kawalan Umno.Kalau Umno jatuh, polis tidak akan jatuh sebab mereka pekerja awam.

Tetapi malangnya polis dilihat bukan jaga keselamatan tapi menjaga Umno..