ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

23 July 2011

najib lahanat god father of bapak anjing 1 malaysia... kelentong penganut kristian...tak abih abihagak agaknya la  bapak anjing nie ...agen sape agaknya...sampai tergamak jumpa padri kristian untuk tipu penganut kristian di malaysia...!!!


Kerajaan akan melibatkan diri bersama kumpulan-kumpulan Kristian negara ini yang mencintai keamanan dan menghormati kepimpinan Islam, kata perdana menteri hari ini.

Datuk Seri Najib Razak berkata kerajaan Barisan Nasional (BN) akan bekerjasama dengan masyarakat Kristian yang mahu mempertahankan keamanan dan keharmonian kerana ia komited kepada gerakan global kesederhanaan.

“Kami ingin memberitahu kawan-kawan kami, masyarakat Kristian Malaysia, jika mereka hormati kami, kami akan menghormati mereka,” kata beliau di hadapan 200 penyokong BN di Kompleks Bunga Raya di sini.

“Ini mesej kami. Islam bagi semua. Islam itu indah,” katanya.

Najib pulang ke tanah air hari ini selepas lawatan selama 10 hari ke Eropah termasuk mengunjungi Pope Benedict XVI di Vatican.

Ia kenyataan pertama sedemikian selepas Najib mengadakan pertemuan dengan Pope.

Najib merupakan perdana menteri Malaysia kedua bertemu dengan Pope.

Langkah Najib mengunjungi Pope di Rome Selasa lalu kedua-dua Malaysia dan Vatican telah bersetuju untuk mewujudkan hubungan diplomatik secara formal bagi memperkukuhkan kerjasama.

Tun Dr Mahathir Mohamad dan Pope John Paul pada Jun 2002.penyapu sial


ini bapak anjing maa... kasi pancung lagi baik maa...dia punya cakap talak selupa dia punya bikin...ini anjing banyak goyang...dia punya olang bakar gereja...lepas itu tuduh lain olang bikin...sapa tak kenal  ini anjing...

ini anjing mau ugut penganut kristian maaa...jaga jaga....dia sudah pancung itu altantuya...dia juga boleh pancung sapa sapa saja...godfather of 1 malaysia mafia maaa...