ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

31 July 2011

jijik pemimpin UMNOPORNO pulau pinang serupa macam bapak anjing 1 malingsia....!!!

yang ini muka tapau seluar dalam ....patut la otak dia selupa dengan budak kaki liwat nie...!!!

Seorang pemimpin UMNO Pulau Pinang yang sebelum ini sering buat kecoh dengan publisiti murahan, kini buat satu lagi gimik politik iaitu hadiahkan coli dan seluaq dalam pada KM Lim Guam Eng. Apa yang nak digambarkan di sini ialah begitulah kotornya mentaliti UMNO menjadikan apa yang berkaitan dengan wanita sebagai objek untuk dipersendaguraukan.

Malunya jadi ahli UMNO melihat perangai pemimpin mereka. Kepada masyarakat Non Muslim pula, perbuatan tersebut betul-betul menjatuhkan maruah umat Islam..

Kalau macam tu perangai orang yang mengaku Islam, apa lagi yang bukan Islam mahu contohi dari Islam. Akibat hilang negeri UMNO dah jadi sasau. Kalau hilang pula Pusat tak dapatlah nak digambarkan bagaimana pula gelagat mereka.

Cukuplah, kalau kita umat Islam mahu selamatkan maruah Islam dari terus dilihat jijik oleh pihak yang belum Islam, marilah umat Islam semua bersatu menghancurleburkan UMNO sehingga tercabut akar umbinya sekali.