ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

16 July 2011

Rosmah Mansor TAIKO BESAR MAAA..... dia punya barang punya halaga RM70 JUTA hingga RM80 JUTA...itu orang punya uang dia sudah angkat diam diam maaa....manyak busuk punya betina maaa...manyak jahat loo....kasi aja pancung dia punya kapala maaa....!!!

photoKita bongkar dan dedah lagi ROSMAH MANSOR @ ROSMAH BERLIAN BINI PM NAJIB. Cukup jelas bini Najib  yang memakai cincin berlian berharga RM73 JUTA MENGGUNAKAN WANG RAKYAT ATAU MENDAPAT WANG SECARA TIDAK SAH DENGAN BERSENDARKAN SUAMIMYA SEBAGAI PERDANA MENTERI.

Berita arus perdana pembodek UMNOporno yang jahat dan zalim menulis berita ROSMAH MANSOR ISTERI PM NAJIB MENABUNG DUIT ATAU SIMPAN DUIT SECARA SIKIT SIKIT UNTUK MEMBELI BARANG PERHIAS TUBUH ROSMAH SEPERTI CINCIN  JAM DAN LAIN LAIN TATAHIAS TUBUH MONTEL ROSMAH MANSOR @ ROSMAH BERLIAN @ ROSMAH RM.

Cuba anda kirakirasecara anggaran harga diri bini Najib SEMASA BERSAMA LAWATAN RASMI ATAU TIDAK RASMI  (sebagai *****uh dan anggaran )

BAJU ROSMAH MANSOR                                  RM20,000.00

SELUAR DALAM DAN BAJU DALAM.                     RM3000.00

KAIN DALAM                                                   RM2000.00

KASUT DAN STOKIN                                         RM6000.00

KAIN SELENDANG                                             RM3000.00

GELANG TANGAN                                              RM1.6 JUTA

CINCIN BERLIAN                                              RM73 JUTA

JAM TANGAN                                                    RM2.3 JUTA

BEG TANGAN ROSMAH                                       RM 40,000.00

SUBANG ROSMAH                                             RM30,000.00

SECATA TOTAL SELURUH YANG ADA PADA DIRI ROSMAH MANSOR @ ROSMAH BERLIAN  DIANGGARKAN BERJUMLAH RM70 JUTA HINGGA RM80 JUTA.

Harga diatas hanya dibuat secara anggaran mungkin lebih tinggi lagi. Kerana Rosmah bini Najib insan yang paling pandai menabung wang. 

Jika benar Rosah pandai menabung wang sampai puluhan juta ringgit semasa hayatnya ianya MERUPAKAN SATU REKOD DUNIA YANG DIBUAT OLEH MANUSIA YANG BERNAMA ROSMAH MANSOR BINI PM NAJIB. MALAH TIDAK ADA MANUSIA YANG BOLEH MEMECAH REKOD ROSMAH SEORANG WARGA NEGARA MALAYSIA. 

Sekali lagi diingat kepada akbar arus perdana jangan memperbodohkan warga Malaysia dengan artikal yang bertajuk "Rosmah Mansor menabung wang untuk membeli cincin berlian atau lain lain yang terdapat atau dipakai oleh Rosmah Mansor atau Rosmah berlian.

Rakyat Malaysia mahu satu penyiasatan secara terbuka bagaimana Rosmah menabung wang sampai puluhan juta, jika ianya betul Rosmah seharus dilantik menteri Kewangan Malaysia.

Rakyat Malaysia mahu satu badan bebas dan SPRM dan Polis serta Bank Negara menyiasat secara  telus dan jujur. Rakyat ingin tahu dan tidak mahu menghukum Rosmah dan Najib tanpa diadili oleh satubadan bebas atau SPR dan Bank Negara.

Rosmah dan Najib jangan menggunakan lidah akbar arus perdana senagai bahan penafian. Rosmah dan Najib perlu tampil dengan penafian yang berfakta dan beralaskan undang undang negara Malaysia.

Rosmah dan Najib serta pemimpin UMNO dan BN jangan bohong dan menipu rakyat dan makan wang negara secara rasuah.

Disegerakan satu penyiasatan yang telus bagaimana Rosmah dan Najib menabung wang sampai  puluhan juta. Najib dan Rosmah jangan tipu rakyat.

Perlu diingat Rosmah dan Najib dikatakan terlibat dengan kematian gadis Mongolia. Najib sendiri dikatakn terlibat dengan rasuah puluhan juta dalam kes pembelian peralatan tentera.

Ayuh kita tumbang BN/UMNO dalam PRU13. Biarkan najib tersungkur dan diadili dimakamah yang telus.