ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

08 July 2011

"Kreatif" Yang Terlampau Bikin Molotov Coktail Guna BOTOL AIR MINERAL...kerja POLIS ke kerja PERKOSA dan juak juak PATRIOT tak ada kote...???

 

Inilah antara senjata yang ditemukan di beberapa lokasi di sekitar Sogo, Pertama, dan Wisma Bumi Raya. Kata polis, mereka konon-kononnya telah menemukan 44 molotov coktail, 23 bilah parang dan 48 baju BERSIH.

Sudahlah barang-barang itu dikatakan ditemukan bersama-sama dengan baju BERSIH, yang dapat diumpamakan merompak rumah kemudian tinggalkan kad pengelanalan di situ, molotov coktailnya pula guna BOTOL AIR MINERAL.

 

nak menipu bior ler nampak real....lembu dan babi tonggong boleh la hang kelentong...!!!