ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

07 July 2011

BABI SIAL DAN PUKIMAK PUNYA UMNOPORNO....BERUNDING DENGAN `YAHUDI' ATAU `PANDI KUTTI....

MOYANG PANDI KUTTY....

Seperti sedang berunding dengan `Yahudi' rasanya. Putar belit sebiji macam Yahudi. Mula-mula kata BERSIH boleh berhimpun di Stadium bukan di jalanraya, menjeritlah sampai pagi, tiada masalah. Itulah kata-kata pemimpin yang seperti meniru cara Yahudi Israel berunding dengan Palestine.

Bila BERSIH terima nasihat Tuanku untuk berhimpun di stadium, timbul pula ayat BERSIH mesti berdaftar dahulu. Menteri  pondan yang koneknya mati pucuk  yang jaga Polis pula kata, walaupun BERSIH sudah bertemu Tuanku, namun BERSIH masih pertubuhan haram, katanya. Ertinya, Tuanku telah berunding dengan satu pertubuhan haram? Tergamak menteri mulut besar ini berkata demikian.

Bila BERSIH mohon Stadium Merdeka, datang pula puak yang mengaku Melayu tapi iras macam `mamak roti canai' hasut jangan beri kebenaran untuk BERSIH gunakan Stadium Merdeka. Pihak stadium pun bercakap macam orang mabuk penuh putar belit dan akhirnya tidak meluluskan BERSIH menggunakan stadium yang seolah-olah warisan Umno yang punya.

PERUT PENUH NAJIS PANDY KUTTY...MAKAN MENATANG HARAM...BERUNDING MACAM HARAMJADAH

Seperti biasa raja katak, Ibrahim Ali pula menumpang glamour dengan isu ini. MP Pasir Mas yang tebal muka menumpang atas kerusi pinjaman dari PAS itu terus mendesak agar pihak Polis tidak meluluskan permit berhimpun untuk BERSIH. Betapa bacul dan dayusnya mereka sehinggakan BERSIH mahu berhimpun di dalam stadium pun kecut batu di dalam seluar masing-masing.

Itulah seperti yang kita  katakan tadi, BERSIH seolah-olah sedang berunding dengan `Yahudi'. Jika kita tahu lebih awal kita akan berunding dengan `Yahudi' seperti ini, lebih baik kita teruskan dengan plan asal BERSIH. Kita sangka, setelah Tuanku beri nasihat kita boleh berunding dengan mereka secara baik seperti yang Tuanku mahukan. Malangnya, kita terlupa bahawa kita sebenarnya memilih untuk berunding dengan sekutu Apco. Bukankah Apco itu ada kaitan dengan Yahudi Israel Laknatullah?

Selepas ini, masihkah kita yakin lagi untuk berunding dengan manusia berlidah biawak ini? Memang wajar puak ini tidak boleh diajak berunding jauh sekali untuk bersama kununnya mewujudkan Kerajaan Perpaduan. Nasib baik isu Kerajaan Perpaduan sudah lama mampus, cuma menanti parti sekutu Apco itu akan mampus pula pada PRU ke 13 nanti. Patutlah ada orang beritahu berhati-hati jika berunding dengan mulut `pandi kutti