ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

02 July 2011

dua ekor firaun bapak dan anak....ayuh kasi mampos banjingan haramjadah berdua ini....!!!!


Jelas dan terang PM Najib Razak membawa obor angkuh dan samseng dan legasi atau corak berkuasa seperti bekas PM terdahulu Tun Mahathir. Corak dan bentuk sama hanya beza tindakkan dan cara.
Menjelang berjalan bersama BERSIH yang dianjurkan bersama NGOs dan parti politik.

Bermacam ulusan dan tomohan dari BN/UMNO khasnya orang melayu yang berjiwa UMNOporno melebelkan "Berjalan bersama BERSIH diresapi kominis dan seribu ulusan bodoh dari UMNO dan orang yang sealiran denganya.
Syabas pada penyokong Pakatan Rakyat terutama pemimpin PAS menyokong "Berjalan bersama BERSIH". Disarankan semua penyokong PAS dan Ahli PAS terutama pemimpin negeri dan pusat hadir bersama BERSIH pada 9/7/2011.

Pemimpin PAS peringkat negeri terutama negeri Selangor, Wiliyah Persekutuan, dan negeri berhampiran dengannya dilibatkan ganda kehadirannya,

Legasi Najib sebagai lanjutan pemerintahan kuku besi Mahathir selama 22 tahun. Mahathir mengunakan POLIS dan MAHKAMAH untuk menghalal cara tindakannya.
Najib Razak juga membawa watak yang sama. Hanya cara dan tempo berbeza. Namum POLIS dan MAHKAMAH sebagai talian hayat Najib.

Malah era Najib Razak lebih kehadapan lagi berbanding Mahathir. Perlu dinyatakan disini HISYAMUDDIN menteri jaga polis ialah ada tali persaudara yang rapat
Kalau baca puisi BERSIH pun dipanggil polis, TERNYATA amat sukar di Malaysia mencari sedikit kebebasan bersuara.

Walauapa pun Najib dan Hisyammuddin tetap bersama menggunakan POLIS untuk menghalalkan cara demi untuk berkuasa. Kuasa dan keangkuhan dan jiwa yang samseng bersarang setiap pemimpin yang bernama UMNO/BN demi untuk mempertahankan kuasa dengan apa cara sekali pun.

Ayuh kita gegarkan Kuala Lumpur " DENGAN AMAM DAN BERJALAN BERSAMA BERSIH BERSAMA PEMIMPIN NOMBOR DUA ABANG MAT SABU."