ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

02 June 2011

Ada bukti pun di katakan tiada bukti....DASAR PENJUBOR ROSMAH MANSOR...selamatkan kroni lansung tak beretika...SPRM tutup fail dua kes berprofil tinggiSuruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) menutup fail dua kes berprofil tinggi membabitkan Peguam Negara, Tan Sri Abd Ghani Patail dan bekas Ahli Panel Perundingan dan Pencegahan Rasuah, Tan Sri Robert Phang.

Pengerusi Panel Penilaian Operasi (PPO) SPRM, Tan Sri Hadenan Jalil, berkata dalam mesyuarat PPO kali kedua bagi tahun ini, panel bersetuju dengan suruhanjaya itu yang tidak mengambil tindakan lanjut terhadap dua kes terbabit selepas menjalankan siasatan terhadapnya.

"Dalam mesyuarat hari ini kita telah menyemak hasil siasatan dan keterangan yang telah diperoleh daripada SPRM mengenai dua kes itu, dengan ini panel sebulat suara bersetuju untuk menutup kes berkenaan," katanya pada sidang media.

Katanya, dalam kes siasatan Abd Ghani, yang dikatakan mendapat pembiayaan bagi menunaikan ibadah haji, panel itu berpuas hati bahawa siasatan tidak menunjukkan keterangan bagi sebarang kesalahan jenayah.

Menurut Hadenan, dalam kes Phang yang dikatakan cuba memberi sogokan kepada seorang Ketua Setiausaha Kementerian, panel itu berpuas hati bahawa siasatan yang telah dijalankan tidak mencukupi keterangan untuk sebarang pertuduhan terhadap mana-mana pihak.

Malaysiakini