ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

23 June 2011

Ibrahim Ali Hamba Tauke Cina....muakakakaka....!!!Depan orang, Ibrahim Ali berkokok-kokok memaki orang Cina, memberi amaran kepada orang Cina, mengugut untuk menumpah darah orang Cina.

TETAPI, lupakah kita Ibrahim Ali pernah dilantik menjadi ahli lembaga Pengarah salah sebuah syarikat milik Vinsetan walaupun beliau tidak membeli walau satu saham pun? Bagaimana Ibrahim Ali boleh dilantik sebegitu mudah kalau beliau bukan balachi kepada Vinsetan, seorang tauke Cina.


Mengikut pendedahan Dato' Mohd.Ariff Sabri bin Hj.Abdul Aziz, bekas ADUN Pulau Manis:


Have we lost our marbles? Ibrahim Ali is a bloody hypocrite. His entire business ventures are done with the Chinese whose blood he is after and the commission of bodily harm he is advocating. His bridge projects were completed and done with Chinese and Chinese money. He was off to Macau last week to meet up with Chinese cukongs.

TERJEMAHAN: Ibrahim Ali adalah seorang munafik. Semua perniagaan beliau dijalankan dengan rakan Cina, yang mana darah mereka beliau telah berjanji untuk tumpahkan. Projek jambatan beliau (Jambatan Tendong) telah disiapkan dan dilakukan dengan rakan Cina serta wang Cina. Beliau ke Macau minggu lepas pun untuk bertemu dengan beberapa orang Cukong Cina.Pendedahan yang datang dari seorang Dato yang masih di dalam UMNO tentunya mempunyai nilai yang sangat besar.

Saya berhenti mempercayai cakap Ibrahim Ali semenjak beliau melompat masuk UMNO sejurus selepas pilihanraya 1990. Waktu beliau dalam S46, apa yang beliau tidak maki Dr. Mahathir?

Tiba-tiba tak sampai setahun selepas pilihanraya 1990, beliau jilat semula semua yang beliau kutuk terhadap Dr. Mahathir.

Inilah dia Ibrahim Ali atau lebih dikenali sebagai Ibrahim Katak.

Manusia seperti Ibrahim Ali ini tidak layak dipanggil manusia mahupun binatang

Tulang Besi