ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

29 June 2011

berapa rosmah betina sundal mau bayar...bila ada ubat awet muda aka awet botox...muakakakaka...!!!

 

Semasa zaman Firaun, pernah Nabi Musa menawarkan mukjizat agar Firaun sentiasa muda. Beliau permulaannya bersedia tetapi dibantah ditipu oleh menterinya Haman. Keinginan sentiasa muda ini merupakan fitrah manusia. Ia berkait rapat untuk hidup selamanya dan keinginan tidak mahu mati.

Bagaimana umat yang terdahulu sehingga menjangkau usia ribuan tahun. Umur Nabi Noh a.s mencecah 1,000 tahun. Nabi Ibrahim a.s mencecah 450 tahun. Bagaimana wajah mereka yang lambat tua itu berbanding sekarang apabila mencecah lebih setengah abad dah mula kerepot. kerana itulah banyak ubatan dan kajian untuk menghalang proses penuaan.

Kalaulah benar wujud ubat sedemikian, nescaya berapa harganya, pasti mereka sanggup bayar. golongan hartawan, jutawan, billionaire yang duit menimbun yang dah takde nilai buat mereka. Apalah sangat kalau ada ubat bernilai ratusan ribu sekalipun, pasti mereka membelinya.

Kalaulah Rosmah selaku isteri PM sanggup menghabiskan RM 1 Juta untuk beg-begnya sahaja... agaknya berapa beliau sanggup beli pil awet muda ini???? yelah!! untuk terus kekal muda. Boleh setara wajah Ziana zain ataupun semuda Althantunya pun dah OK. Taklah jemu najib melihatnya....