ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

18 June 2011

satu lagi projek kerajaan pukimak 1 malaysia jahanamkan wang rakyat dan negara....jahanamkan harta benda dan nyawa rakyat....!!!!

kejadian dilaporkan berlaku pada 26 Mei 2011 yang lalu di jalan yang menuju ke KLIA menghala KL..

Yakinkah anda akan kemampuan negara kita untuk membina Logi Nuklear jika binaan sebesar dan semudah inipun boleh tumbang tak semena-mena?Rakyat memang didahulukan dalam hal ini.. kerana kereta Rakyat yang ditimpa Signboard itu..projek dah tinggal tulang....dah banyak sangat di subcon...yang atas atas dapat daging akhirnya yang akhir dapat tulang....beginilah jadi....kalau lah projek loji nuklear jadi di jalankan alamat lah rakyat negara kita jadi tikus makmal kerajaan pukimak 1 malaysia ini.....depa dapat habuan wang busar....rakyat mampos kena bahana radiasi.!!!