ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

26 June 2011

BERSIH DiTembok Besar China.Tak Nampak Seekor Halam Pun Polis UMNOPORNO...!!!

BERSIH berlangsung secara aman di negeri China tanpa ditembak air jahat dan gas pemedih mata Polis.

Malahan pihak keselamatan di sana begitu sopan menjaga agar demontrasi kuning BERSIH berjalan dengan lancar. Itulah yang sepatutnta Polis Malaysia lakukan bukan dengan mengugut nak menangkap orang itu orang ini. Kenapa di China boleh berlaku dengan aman tapi di negaraku 1Malaysia macam-macam ugutan dibuat? Kenapa?