ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

20 June 2011

Polis luluskan permit PERKOSA SEHARI sahaja...bukan 14 hari....sah polis kepala butoh bersubahat dengan UMNOPORNO punya agenda...!!!Pada 17hb Jun 2011, polis telah mengeluarkan satu permit kepada PERKASA untuk menganjurkan satu perhimpunan. Permit itu dikeluarkan hanya SEHARI selepas PERKASA memohonnya pada 16hb Jun 2011.

Perhimpunan itu diadakan di Kelab Sultan Sulaiman pada hari ini, 19hb Jun 2011. Lokasi itu juga adalah tempat yang sama pernah menjadi lokasi pilihan Pakatan Rakyat untuk menganjurkan satu perhimpunan. Walau bagaimanapun permohonan permit untuk mengadakan perhimpunan di lokasi itu telah ditolak atas alasan 'KESELAMATAN'.

Lazimnya, anda perlu memohon permit 14 hari sebelum sesuatu perhimpunan diadakan.