ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

14 March 2011

agaknya selepas dapat bulu dan buah sayfool Hamidah Hero baru UMNO Perak kepingin pulak dengan bulu anwar.......bulu wa tak nak ke...???...muakakakkaa...!!!!..Inisiatif dan usaha bersungguh-sungguh Pergerakan Wanita Umno Bahagian Gopeng yang diketuai oleh Datuk Hamidah Osman yang juga Ketua Penerangan Pergerakan Wanita Umno Malaysia dalam isu yang melibatkan DNA Datuk Seri Anwar Ibrahim yang dimulakan di Negeri Perak kini telah semakin hebat dan mula merebak keseluruh Negara hasil kekuatan strategi yang dirancang Datuk Hamidah.

Dengan isu ini, Datuk Hamidah yang lebih dikenali sebagai perancang utama rampasan kuasa pentadbiran Kerajaan Negeri Pakatan Rakyat (PR) Perak kini bolehlah disifatkan sebagai ‘Hero’ baru Umno. Ini dapat dilihat dari kejayaan beliau mencipta sejarah dengan kehadiran seramai 1,000 orang perwakilan ke Perasmian Serentak Wanita Umno Bahagian Gopeng baru-baru ini di samping penganjuran ‘Himpunan Aman’ membantah tindakan Datuk Seri Anwar dalam isu DNA dan termasuk juga mengetuai himpunan di Pejabat DAP, PAS dan PKR di Medan Istana, Bandar Ipoh Raya semalam.

Jelas majlis perasmian serentak Mesyuarat Wanita Umno Bahagian Gopeng tampak hebat dengan kehadiran Datuk Rosni Sohar, Penolong Setiausaha Wanita Umno Malaysia, walaupun tanpa kelibat Datuk Hamzah Kasim, Ketua Umno Bahagian Gopeng dan Datuk Rusnah Kassim, Ketua Pergerakan Wanita Umno Negeri Perak di dalam majlis tersebut. Bahkan peranan Datuk Hamidah kini dilihat semakin hebat bila dia sentiasa menjadi egan penceramah baru seperti Ummi Hafilda Ali dan Rohimi Osman dalam usahanya yang bersungguh-sungguh untuk menjatuhkan Datuk Seri Anwar.

Walaupun Datuk Hamidah tidak bersama dengan Wanita Umno Perak yang kini sedang mengejakan Umrah, beliau kini bergerak bersendirian bagi terus memastikan dirinya akan menjadi ‘orang penting’ di Perak. Sudah tentu banyak pihak tidak senang dengan tingkah laku beliau dan perkara ini diakui oleh Umno sendiri.