ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

30 March 2011

kantoi dah...PARPUKIKARI di sangka KERBAU PENDEK DAN GEMUK TAKE BEER....muakakakaka....!!!
Parpukari cuba menafikan bahawa gambar diatas itu bukanlah dirinya dan cuba memperbodohkan orang ramai yang kononnya minuman yang terhidang didepannya itu bukan arak? Mamat ini ingat semua orang bengong macam dirinya.

Dia menulis : 1. Tolong buktikan ini adalah Parpukari dan juga buktikan yang didepan mamat ni adalah arak! Sekian, Terima kasih

Bangang punya orang! gambar menceritakan segalanya.Mungkin Parpukari sangka gambar diatas itu adalah seekor kerbau PENDEK DAN GEMUK EKOR BERPINTAL  ....Ha! ha! ha! Kerbau PENDEK tu dengan engkau tu serupalah!....muakakakaka....TAKE BEER....!!!!

No comments:

Post a Comment