ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

28 March 2011

apakah senatak ezam tak berasa malu bila melihat video lucah yang di lakonkannya....muakakakaka....!!!

Apakah Izam tidak malu pada diri sendiri bila video jelek ini beliau lihat. Apakah beliau sengaja lupa dengan apa yang telah beliau sumpahkan dulu....sila tuan tuan lihat  video ini...beliau  sepatutnya berfikir mana maruahnya  sebagai seorang pejuang keadilan yang sangat2 di sanjungi ketika itu...hanya kerana.....UMNO/BN pukimak....maruah diri sanggup di gadaikan....!!!
dan janji dan sumpah ezam hanyalah.......tinggal sebagai janji dan sumpah  seekor katak yang terperuk di dalam kotak kini......muakakakakaka!!!!

No comments:

Post a Comment