ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

16 March 2011

apakah mulut pakatan rakyat juga telah di sumbat dengan jubor sayfol dan UMNO...mana perginya desakan CELUP JARI....yang sebelum ini di war warkan....!!!!

INILAH SATU-SATU CARA MENGUNDI YANG AMAT MENAKUTKAN BN MALAH SPR JUGA GEMENTARlepas mengundi ibu jari atau telunjuk pengundi wajib di calit cat khas warna hitam selebar 1 inci mengelilingi sebelah atas jari tangan kiri.

Cat khas ini mesti dipastikan tidak boleh hilang selama 2 hari.

Sedemikian waima polis yang cuba mengundi dua kali pun tiada masalah kalau mereka nak kena tangkap.Inilah kelebihan sistem atau cara menanda jari atau mencalit jari selepas mengundi.

Oleh itu tandaan jari atau calit jari adalah releven dan patut kita rakyat Malaysia mohon beramai-ramai dan digunakan semasa Pilihan raya ke 13 nanti.