ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

29 March 2011

kenali dubuk UMNO jelatang dalam PAS......!!!Siapakah Dubuk Umno yang sedang berada dalam PAS? Dubuk Umno ini bukan sahaja mengancam integriti PAS, malah dikhuatiri sedang mengancam kedudukan kerajaan Selangor pimpinan Pakatan Rakyat.

Dubuk ini merupakan seorang Exco yang juga pemimpin PAS negeri Selangor; dikatakan terbabit mengadakan rundingan langsung dengan seorang kontraktor (pro Umno) di luar mesyuarat kerajaan negeri?

Dubuk tersebut dilaporkan mempunyai hubungan erat dengan Pengerusi SYABAS Tan Sri Rozali Ismail dan Timbalan Mursyidul Am PAS Datuk Dr Harun Din.

Dubuk ini pernah mengadakan ’rundingan dalam gelap’ dengan bekas Menteri Besar Selangor Dato’ Seri Dr Mohamad Khir Toyo (Umno) untuk membawa PAS bergabung dengan Umno menubuhkan kerajaan bercampur selepas 8 Mac 2008 lalu.

Sehingga kini, tiga pemimpin PAS Selangor dilantik sebagai Exco. Mereka adalah Datuk Dr Hasan Mohamad Ali (Adun Gombak Setia), Dr Halimah Ali (Adun Selat Klang) dan Iskandar Abdul Samad (Adun Chempaka)


dubuk yang di syaki 110% di sini.....dubuk bagi kontrak kelas F kepada kontraktor jubor UMNO...!!!!