ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

25 March 2011

geng perut buncit terlepas...Ada baki 98 ekor lagi pelacur menunggu untuk di langan UMNO pukimak...!!!Dua minggu selepas tsunami 9 richer melanda Jepun, tiba-tiba "tsunami" melanda bumi Malaysia. Jika tsunami melanda Jepun menimbulkan kesedihan, kehibaan dan kesayupan kepada penduduk Malaysia(kecuali Rosmah dan Berita Harian), kali ini "tsunami" ciptaan UMNO/APCO bakal menghasilkan "gelombang Dataran Tahrir" buat rakyat Malaysia!

Ketika skrip "liwat" Anwar bakal tidak menjadi dan memungkinkan Anwar bebas, tiba-tiba Rahim Tamby Chik dan Geng Tnya berjaya mencipta skrip barunya. Malangnya "perut buncit" mengagalkan lakonan itu.

Anwar Ibrahim ketika difitnah kali pertamanya tahun 1998, pernah berkata, puak UMNO mampu untuk bariskan 99 pelacur untuk menjahanamkan politik beliau.

Kini, baru seorang. Masih ada lagi baki seramai 98 orang pelacur ciptaan UMNO/APCO bakal beraksi.

Jika dalam kes Teoh Beng Hock, yang disiasat hanyalah bagaimana Teo meninggal dunia bukan siapa yang membunuhnya. Yang terlepas pegawai SPRM.

Jika dalam kes Altahtunya, yang disiasat hanyalah pembunuh Altahtunya bukan siapa yang arahkan untuk membunuhnya. Yang terlepas pemberi arahan.

Jika dalam kes rogol bawah 14 tahun oleh bekas KM Melaka, yang dihukum pembelanya dan yang terlepas perogolnya.

Maka dalam kes terbaru ini, anda semua sudah dapat meneka kesudahannya. Pembuat "filem" bakal menari sakan" bersama pelakon berperut buncit manakala Anwar bakal turun naik mahkamah berselang seli antara kes "liwat" dan "filem lucah".

Nampaknya Anwar bakal "disiksa dengan pelbagai Siksaan" sebelum dihumban dalam penjara.

Antara Geng T, siapakah paling berperut buncit? Jawab rakyat Malaysia jangan tak jawab!tp