ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

24 March 2011

the T team..3 stoges...tokeh besar konspirasi video lucah ...memerlukan pelakun purno sepenuh atau separuh masa.....!!!!JIKA ADA SESIAPA YANG BERMINAT KE SESI TEMUDUGA DAN UJI BAKAT MENJADI LELAKI PURNO  PERUT BOROI SEPERTI MALAUN DI ATAS INI...SILA HADIR DI HOTEL SERI CARCOSA KUALA LUMPUR...

DATANG DENGAN SECARA DIAM-DIAM,,, JANGAN HEBOH-HEBOH, DAN BERTEMU DENGAN WAJAH-WAJAH DI BAWAH INI...No comments:

Post a Comment