ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

19 March 2011

SKMM bela pondan-pondan UMNO-APCO-BN....!!!!!Seorang penulis blog dibawa ke balai polis Sentul tengah malam kelmarin dan pihak berkuasa didakwa tidak mempunyai waran bagi menahannya...

Penulis blog yang dikenali sebagai Hanief disiasat oleh pihak Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia (SKMM) selepas tiba di balai berkenaan tengah malam tadi.

Di tengah-tengah siasatan SKMM, kita ingin  bertanya apa hak mereka menahan orang di tengah-tengah malam sebegini. Tiada sesiapa menunjukkan waran (terhadap Hanief)...

Pegawai SKMM mengaku mereka tidak mengeluarkan waran, justeru kita  minta soal siasat itu dihentikan. (Tetapi) mereka bagitau  Hanief secara sukarela datang ke situ..siapa sebenar yang kelentong dalam hal ini...????

Sebenarnya SKMM memerintah Hanief hadir di ibu pejabat suruhanjaya itu di Cyberjaya pada jam 10.30 pagi ini bagi membantu memberi maklumat berhubung satu siasatan bawah Bab 3, Akta Komunikasi dan Multimedia 1998.

Menurut dokumen perintah  sekiranya gagal atau enggan berbuat demikian, Hanief boleh dibawa kepada majistret dan diberikan waran tangkap.

Masih belum jelas Hanief akan disiasat berhubung perkara apa. Setakat ini belum ada sebarang kenyataan daripada pihak berkuasa berhubung 'penahanan' dan siasatan pada penulis blog itumalaysiakini

No comments:

Post a Comment