ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

23 March 2011

Kerajaan Galakkan Rakyat Tonton Video Lucah....!!!!....AWAS SURUHANJAYA VIDEO LUCAH BAKAL DI TUBUHKAN....!!!...dan rakyat malaysia dapat saksikan pemimpin pukimak 1 malaysia gian menonton video lucah...!!!

memang pihak polis terlibat...ko jangan nak nafikan hisap puting ( hishamudin ) ...!!!.
Tndakan Polis Di Raja Malaysia (PDRM) yang membiarkan perdana video lakonan aksi lucah ditayangkan di hotel Carcosa Seri Negara kelmarin tanpa bertindak pantas menghalang tayangannya terlebih dahulu  sangat sangat di kesali dan ini mengesahkan penglibatan pihak polis dalam skandal ini.

Apa yang di kesali  kerana kerajaan tidak berusaha menghalang tindakan Dato' T yang jelas merosakkan imej dan nama baik hotel eksklusif tersebut yang sepatutnya digunakan untuk tetamu-tetamu rasmi kerajaan dan pemimpin luar yang datang ke Malaysia. Bahkan sehingga kini, Datuk T masih tidak ditangkap dan video lucah terbabit tidak dirampas.

Apakah pihak polis langsung tidak mendapat maklumat tentang adanya tayangan di hotel tersebut semasa kejadian? Bagaimana pihak media diberikan ruang dan dijemput untuk menontonnya secara bergilir-gilir tanpa ‘pengetahuan' pihak polis? Atau pihak polis sengaja melengah-lengahkan keadaan bagi memberi peluang video lucah ditayangkan untuk tontonan awam dan melemparkan fitnah terhadap tokoh pembangkang.

Kenyataan awal Menteri Dalam Negeri, Dato' Seri Hishamuddin Tun Hussein bahawa pihak polis tidak terlibat dalam perkara ini menjelaskan lagi keadaan apakah peranan PDRM dalam isu ini. Kalau dalam kes video lucah Dato' Seri Dr Chua Soi Lek, kerajaan dan PDRM ‘tidak cukup tanah' bertindak tegas terhadap mereka yang menyebarkannya, dalam hal ini pula kerajaan dan PDRM seakan berlepas tangan dengan membiarkan tayangannya tanpa apa-apa tindakan.

Kerajaan membenarkan tayangan perdana video lucah dipertontonkan dihadapan khalayak awam. Seolah-olah menonton video lucah bukanlah suatu kesalahan dan haram disisi agama. Dato' Seri Mohd Nazri Aziz dalam satu kenyataannya menyatakan tidak salah bagi penganjur menayangkan video terbabit. Bagi Dato' Seri Nazri, kesalahan hanya berlaku sekiranya ia dibuat untuk mendapatkan keuntungan.

Kita merasa hairan bagaimana mentaliti begini boleh ada pada Menteri di Malaysia. Ini menunjukkan bahawa Dato' Seri Nazri Aziz seorang yang jahil agama dan tidak layak menjadi menteri. Patutlah beliau tidak mengambil pusing terhadap gejala sosial yang membarah di negara ini, dan patutlah UMNO sendiri membiarkan gejala sosial semakin menjadi-jadi.

Kes ini menjadi bukti bahawa menonton video lucah di negara ini bukanlah suatu kesalahan. Bagi pemimpin UMNO, kalau ia melibatkan pemimpin pembangkang, maka ia bukanlah kesalahan dan tontonlah sepuas mungkin. Asalkan jangan berlaku kepada pemimpin mereka.Kita mengharapkan agar rakyat membuka mata melihat sikap pemimpin-pemimpin UMNO sebegini yang sanggup merosakkan rakyat dan negara demi memuaskan nafsu politik murahan mereka.

No comments:

Post a Comment