ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

21 March 2011

kan aku dah kata kalau masih simpan geng kaki jubor UMNO pukimak dalam PAS....bagai bom jangka...PAS pasti jahanam punya....!!!!

Bible Melayu:Kenapa Ustaz Nasa dan Ustaz Harun Taib bantu Agenda UMNO?Kalau kita masih ingat, kedua-dua tokoh ini adalah yang paling lantang menentang penggunaan Kalimah Allah oleh bukan Islam. Namun, secara tiba-tiba, bila angin takda ribut takda, mereka keluar dengan bangganya menyokong peng"halal"an bible Melayu yang mengandungi RIBUAN KALIMAH ALLAH di dalam nya.


Bukan kah ini pelik. Bila UMNO menentang penggunaan kalimah allah, Ustaz Nasa dan Geng Perpaduang pun menentang. Bila UMNO sokong Bible Melayu, mereka ni pun sama sokong.

Apa yang Tulang Besi nampak, sokongan Ustaz Nasa kepada Bible Melayu adalah untuk menyelamatkan imej UMNO. Dengan sokongan PAS, maka tidaklah nampak jelek sangat NAJIB memberi restu beliau kepada Bible Melayu.

Maka, terselamatlah imej UMNO di kalangan orang Melayu.

Patutnya Ustaz Nasa mempersoalkan sikap Najib yang lidah bercabang dan kelingking berkait ini, Dahulu bukan main maki PAS dalam isu Kalimah Allah. Sekarang ini, bagi sokongan pada Bible Melayu pula.

Itu kalau Ustaz Nasa ni PAS tulin la. Tapi, susah juga nak kata kan.

Tulang Besi