ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

02 March 2011

skrip lahabau UMNO....Lelaki 'Y' dapat di kesan....tapi bukan Rais gundik Robengah...muakakaka...!!!Pihak pendakwaraya dalam kes Liwat 2 dijangka akan mendedahkan siapakah lelaki 'Y' yang DNA dapat dikesan kerana dipercayai sebagai susupek utama. Kita boleh rasa ia bukan teka-teki lagi 1Malaysia sudah dapat menduga siapakah yang bakal didedahkan.

Tak payah beritahu pun 1Malaysia dah tahu. Sejak awal lagi budak sekolah tadika pun pening kepala dengan perjalanan kes yang caca marba.

Tetapi kita  tak terkejut, kalau lelaki 'Y' yang bakal didedahkan esok ialah Yuhaizad calon PAS PRK Merlimau. Kalau Umno boleh lakukan macam-macam serangan peribadi dan fitnah kepada beliau sepanjang PRK Merlimau apalah sangat untuk buat 'U-Turn' untuk mengaitkan identiti lelaki 'Y' sebagai dirinya.