ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

28 August 2011

anjing melayu yang mampos kerana sokong british di bukit kepong di sanjung...pejuang tulin menentang penjajahan british di tangkap dan di keji...penjilat pantat minah salleh ( UMNOPORNO ) di pelihara...

ini dia penjilat betina mat salleh...penghianat negara tapi di sanjung sebagai bapak kemerdekaan negara...hamlau punya malaun...tipu rakyat selama 52 tahun..buku sejarah di olah supaya menyanjung penjilat british manakala pejuang tulin di ketepikan..

Antara intipati ucapan Tuan Guru Presiden PAS, Datuk Seri Abdul Hadi Awang malam tadi ialah Penentang Penjajah seperti Dr Burhanuddin Helmi dan lain-lain ditangkap tetapi pemimpin Umno di'pelihara' oleh penjajah British kerana penjajah itu mahu mewarisi negara ini kepada orang yang sama 'fikrah' dengan mereka.

Jelas Umno mewarisi kemerdekaan dari penjajah kerana penjajah yakin Umno dapat menjaga kepentingan mereka pada masa depan. Sebaliknya penentang penjajah seperti Hj Abdul Rahman Limbong, Tok Janggut, Mat Kilau dan sebagainya mempertahankan tanah air dengan darah dan nyawa.

Lu fikirlah sendiri.....................

No comments:

Post a Comment