ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

13 August 2011

Trio haramjadah muka tak malu - masih mahu pegang jawatan di SPR dan Menteri

 

Berikut adalan insan-insan yang mukanya tidak malu. 1) Hishamuddin Hussein 2) Aziz Yusof 3) Wan Ahmad Wan Omar.

Kalaulah mereka ini ada maruah dan harga diri saya pasti mereka sudah lama meletakkan jawatan lantaran pendedahan demi pendedahan dibuat oleh rakyat Malaysia tentang kepincangan dan penyelewengan serta kesilapan tidak sepatutnya yang dilakukan oleh Jabatan Pendaftaran Negara (JPN) dan Suruhanjaya Pilihanraya (SPR).

 

Mengapa mereka ini masih mahu duduk di kerusi empuk mengetuai kementerian dan Suruhanjaya yang menjadi harapan rakyat sedangkan segalanya telah terbukti berlaku kebobrokan dan penggadaian maruah dan keselamatan negara.

Rakyat Malaysia mahu mereka ini meletakkan jawatan serta merta sebelum mereka dimalukan dengan dilucutkan jawatan oleh pihak berwajib dan berkuasa. Selain itu rakyat Malaysia menuntut daftar pemilih dan pangkalan data Jabatan Pilihanraya digantung sementara supaya ianya boleh disiasat dan diperiksa serta diBERSIHkan.