ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

19 August 2011

propaganda kaki liwat saiful di TV giler menghina mahkamah...boleh pulak tanpa ada apa apa tindakan ke..???....!!!

 

Kalau korang nak tonton, tonton lah. Taknak tengok pun takpe. Bukan penting mana pun. Aku memang saja nak tengok. Nak tengok penipu neh bercakap. Dia slumber rileks je selama 3 tahun takde kerja  tapi makan minum cukup. Badan pun makin sihat. Pelik gak aku. Apa dia buat untuk earn money? Takan uncle pet dan bapak dia support tiap2 bulan kot?

Kalau korang perasan bila saiful sentuh isu liwat tue dia takde ekspresi sedih langsung. Slumber je dia bercerita. Pernah korang tengok mangsa rogol mengaku kena rogol dalam tv tanpa rasa malu + sedih? Nak muncul kat tv pun jangan harap. Luarbiasa betul keberanian dan ketidakmaluan saiful neh.

Jangan bangga sangat bila bala tak sampai2 kat saiful neh. Bala kuasa Allah swt. Bukan kuasa korang. Bala pun tak semestinya hadir dalam bentuk penyakit, kemiskinan dan segala bagai. Tunggu je lah balasan Allah swt bagi orang yang bersumpah fitnah ke atas orang lain. Bersumpah apa? Bukti pun takde? Siap salin tuala, makan karipap dan minum air kopi lagi kata kena liwat. Yang lebih sadis, sanggup pula dsai bodoh2 pinjam rumah member sendiri untuk meliwat aaiful sedangkan di dalam ruang tamu penuh dengan kenalan2 dia. Sadis gila drama neh. Sapa percaya memang bongek.

Dan tv3 daripada ko pongpang2 buat story pasal saiful penipu neh ada baiknya ko buat story pasal kami rakyat2 yang teraniaya di bawah bn. Bukan 3 tahun tapi dah bertahun2 dah. Semua kerajaan zalim ko punya pasal. Benda yang terang2 menyeksakan rakyat taknak pula ko highlight, benda menipu dan fitnah macam neh siap diberikan ruang masuk tv lagi. Bila lah PR nak perintah neh. Tak sabar2 aku nak tengok saiful bunuh diri sebab malu. Sekian.

 

Amenoworld


 

berkaitan...

Wawancara di TV3: Hakim mesti bertindak, kata Karpal

 

Peguam utama dalam kes liwat membabitkan Datuk Seri Anwar Ibrahim - Karpal Singh, mahu hakim yang membicarakan kes itu bertindak terhadap pengadu Mohd Saiful Bukhari Azlan kerana muncul dalam wawancara dengan TV3, baru-baru ini.

"Saya rasa hakim itu patut lakukan sesuatu ... hakim mempunyai tanggungjawab, anda tahu, dengan serta-merta keluarkan surat tunjuk sebab. Saya fikiritu yang patut oleh hakim," kata Karpal.

Selasa dan Rabu lalu, Mohd Saiful keudara menerusi program berita TV3 Buletin Utama. Dalam wawancara eksklusif itu, beliau menceritakan kesukaran yang ditanggungnya akibat kes liwat itu.

NONE

Bagaimanapun, Karpal enggan mengulas lanjut mengenai perkara itu, kerana berkata bahawa kes berkenaan masih dalam proses perbicaraan.

Beliau berkata demikian kepada wartawan di kompleks mahkamah di Jalan Duta di Kuala Lumpur selepas menemu bual seorang lagi saksi, hari ini, iaitu jururawat Pusrawi Yazihan Jusoh, bersama peguam kanan Param Cumaraswamy dan Sankara Nair.

Ditanya sama ada pihak pembelaan akan menimbulkan wawancara TV3 dengan Saiful apabila perbicaraan bersambung Isnin ini, Karpal berkata beliau akan mengkaji temu bual itu, terlebih dahulu sebelum membuat keputusan.

MK