ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

16 August 2011

'Wanita Melayu terakhir' bersumpah tak pernah mengongkek...boleh percaya ke...????

Ummi Hafilda hari melafazkan sumpah laknat mendakwa dirinya tidak pernah mengadakan hubungan seks dengan Nor Azman Abdullah @ Baginda Minda seperti yang didakwa oleh lelaki itu.

Ini bermakna Umi (gambar) masih ada dara tulin dan tidak pernah disentuh oleh sesiapa. Janganlah kita menuduh dan memfitnah Umi kerana dia wanita yang baik. Saya percaya rakyat Malaysia amat mengenali Umi, akhlaq Umi dan peri laku Umi. Mungkin dengan sumpah ini Umi akan menjadi wanita bersih.

Sejak akhir-akhirnya Malaysia menjadi negara sumpah. Orang buat tuduhan mereka bersumpah, orang yang menafikan mereka berbuat jahat bersumpah seolah-olah bersumpah ini dapat menyucikan diri mereka dari dosa.

Dalam hal Umi kita  yakin adik beradik beliau lebih mengenali Umi. Syabas Umi kerana kamu berani mengaku sebagai seorang wanita suci dan baik....untong orang ramai  tak di tipu dek betina mangkuk nie....!!!

Malaysiakini melaporkan bahawa sumpah itu dilafazkan di mahkamah Kuala Lumpur setelah memfailkan permohonan ingkar terhadap Baginda hari ini.

“Wallahi, Wabillahi, Watallahi...“Saya buat sumpah ini di bulan Ramadan yang suci bahawa saya tidak pernah mengadakan hubungan seks dengan Baginda Minda.

“Jika saya menipu, maka saya akan dilaknat,” katanya.Ummi Hafilda diiringi oleh peguamnya Mohd Khairul Azam Abdul Aziz.

Pada 25 April lalu, Ummi Hafilda memfailkan semula saman fitnah yang sebelum ini dibatalkan oleh Mahkamah Tinggi 13 April lalu, selepas peguam kedua-dua pihak tidak hadir ketika ia pertama kali disebut.

Dalam saman itu beliau mendakwa Baginda dalam satu temuramah di lobi Parlimen telah mengeluarkan kenyataan bersifat fitnah serta menyerangnya secara peribadi. -WD