ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

07 August 2011

kerana tak dapat kontrek sanggup hilang maruah...anak syaitan UMNOPORNO sanggup menghina mahkamah....desak kes liwat anwar di percepatkan...!!!!

 

Mendesak mahkamah menyegerakan perbicaraan kes liwat Datuk Seri Anwar Ibrahim dikira menghina mahkamah kerana mencampuri pentadbirannya

Ini  merujuk kepada cubaan kumpulan pendesak Gerakan Anti-Penyelewengan Selangor (Gaps) yang mahukan perbicaraan itu dipercepat.

Perbicaraan Anwar harus dibenarkan berlangsung tanpa sebarang campurtangan daripada mana-mana pihak..

Setiap pihak tidak kira siapa tidak patut mengeluarkan kenyataan terbuka yang boleh mengganggu perjalanan perbicaraan itu.

The Star hari ini melaporkan, Gaps mendesak mahkamah mempercepatkan perbicaraan, ekoran aduan bapa Mohd Saiful Bukhari Azlan yang mahukan campurtangan Suruhanjaya Hak Asasi Manusia (Suhakam) pada Rabu.

penyapu sial

Gerakan Anti-Penyelewengan - anak syaitan umno lah.
Puak ini penganut mazhab umno. mereka baru dapat perintah tuhan umno supaya mendesak mahkamah ikut arahan tuhan mereka.
- Gerakan Anti-Penyelewengan...puak yang tidak memhami process mahkamah, puak yang menhina perlembagaan , puak yang mencipta undang undang sendiri. Ini kah NGO? pigiiidahhhhhhh....

-Mari lah rakyat... kalau anda ingin hapuskan puak ini di Malaysia, senang sahaja , anak anak malaysia bersatu tanpa kira bangsa dan agama, sekali meruntuhkan umno pada PRU13. puak mazhab umno akan pupus di malaysia. Marilah kita sokong pendapat ini

GAPS ialah pencacai UMNO yg hilang tender dan kontark...dulu puak ni ibilis ,syaitan yg beraja dimata bersultan dihati...la ni jadi hantu pelesit yang lapar darah sebab tak dapat kontrek dan hilang maruah...

Tak serik2kah UMNOBN...dahlah kes Altantuya, enjin jet hilang, Kapal Selam tak bleh selam, ekonomi negara semakin meruncing (cakap je lebih), harga minyak melambung bulan demi bulan, penyelewengan projek dan kontrak dan mcm bermacam lagi...tak puas2 kaye lagi ke...baik jaga wang juta2 tu je...