ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

29 August 2011

UMNO Bukan Pejuang Kemerdekaan, malah mereka yang bersekongkol dengan penjajah ini sebenarnya tidak mahu kemerdekaan malah 31 Ogos 1957 adalah tarikh parti haramjadah dan bagsat ini bersetubuh dengan British...!!!

 

"Sejarah tidak boleh menipu watak dan kejadian sesautu peristiwa. Yang menipu sejarah, watak dan kejadian ialah UMNO dizaman penjajahan British memerintah "Tanah Melayu sebelum 1957.

UMNO hanya lahir untuk kepentingan BRITISH bersama petualang bangsa sendiri. UMNO dan kerjaan Perikatan dan sekarang Barisan Nasional telah menipu dan memutar belit sejarah dan pejuang bangsa Melayu yang sebenar.

Mungkin Ahli sejarah memahat dan menulis perkara yang sebenar terjadi sebelum tahun 1957. Atau ahli sejarah yang yang menulis menjadi penulis upahan demi kepentingan peribadi dan perut masing masing.

UMNO punca menipu sejarah pejuang yang menuntut kemerdekaan Tanah Melayu dari kerajaan British. UMNO HANYA MENJADI PAK TURUT DAN MENAMBIL KESEMPATAN KEBANGKITAN ANAK ANAK MELAYU YANG TULEN DALAM PERJUANGAN MENUNTUT KEMERDEKAAN TANAH MELAYU.

Lihat perjuangan Pak Sako, Boestaman, Mat Kilau, Dato Bahaman, Ulama Rahman Limbong, Tok Ku Paloh, dan puluhan yang lain semuanya berjuang menentang British.

UMNO hanya lahir selepas berlaku pra kemerdekaan, dan lahir selepas kematian orang melayu dibunuh oleh bangsa sendiri dengan kerjasama British.

Hakikatnya selepas dikatakan "merdeka dari penjajah", UMNO bermual dengan "perikatan" dan sekarang "Barisan Nasional" dengan nama UMNO yang dikatakan keramat telah dan bermual menghapuskan indentiti bangas Melayu dan kepentingan kaum Melayu dengan berbagai cara dan bentuk .

*uh Bahasa Melayu dan tulisan jawi "dirogol dan diperkosa" oleh UMNO yang bangsat .Tanah milik Melayu dirampas atas nama pembangunan oleh badan kerajaan BN/UMNO.

Sekarang bangsa melayu dan keistimewaan Melayu sudah tiada, malah kaum Melayu menjadi pelarian dinegara sendiri. Itulah kerja BN/UMNO oleh orang melayu sendiri.

Tahun 1957 0GOS 31 bermulanya bangsa Melayu menangis dan menderita secara terang dan secara putar belit oleh pemimpin yang bernama UMNO.

UMNO ADALAH PENGKHIANAT BANGSA MELAYU DAN TANAH MELAYU. ANDA LIHAT APA YANG APA TELAH BERLAKU DAN APA YANG BERLAKU SEKARANG. "PENYU MENANGIS LAGI" "