ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

15 April 2013

demokrasi kepala butoh rais yatim...kebebasan media ala BN menyebabkan bangkrap idea dan negara....!!!!

lambang kepala butoh rais yatim  pembodek najib dan rosmah....

Kita  dengan tegas  mengkritik kebebasan media yang dilaungkan Barisan Nasional (BN) kerana mereka seolah-olah memaksa rakyat untuk mengundi parti pemerintah itu tanpa memberi peluang kepada rakyat untuk menilai pembangkang.

Langkah BN berkempen menggunakan seluruh saluran media arus perdana itu juga umpama memaksa rakyat untuk mengundi mereka, sedangkan pembangkang dari Pakatan Rakyat (PR) tidak diberi peluang melakukan perkara sama.

Rakyat Malaysia dipaksa memilih mereka kerana rakyat hanya diberi melihat media mereka,Ini bukan demokrasi, ini komunis ... kenapa rakyat tengok TV, radio kamu sahaja.

Nak mengundi, mengundilah, tapi jangan paksa rakyat pilih kamu..