ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

13 April 2013

mat taik kaki kencing almarhum sultan dan bawa lari puteri sultan masuk PAS..??? kena hati hati dan jangan sampai di berakkannya....!!!!

Almarhum Sultan Selangor pun beliau pernah kencing ….

Berita kemasukan bekas Menteri Besar Selangor, Tan Sri Muhammad Muhd Taib kedalam PAS menimbulkan keresahan dan tanda tanya ramai ~ apakah mungkin beliau akan dilantik sebagai calon dalam PRU ke-13 ini?

Ini kerana rekod Muhammad Taib adalah sangat kotor dan menjijikan.Lanun-lanun dan penyangak Umno yang lain pun terlalu berat dan payah untuk mempercayainya. Apatah lagi kalangan orang-orang PAS!

Namun, sejahat-jahat Sayidina Omar, yang pernah menimbus anak perempuannya sendiri di gurun pasir pun mampu bertaubat dan berubah hingga menjadi seorang sahabat Rasulullah yang banyak berkorban dan berjuang di samping sahabat-sahabat yang lain.

Omar menjadi seorang muslim yang baik.Malah lebih baik dari kita semua yang hidup sekarang ni. Apakah kita tidak boleh memberi peluang yang serupa kepada ‘Mike Tyson’ ini?

Walaupun kebusukannya itu masih kuat baunya, namun saya percaya dan berharap, beliau akan dapat memberi sumbangan yang ‘vital’ dalam kempen Pakatan Rakyat’ dalam PRU-13 kali ini.

Beliau sebenarnya telah lama mengakui perubahan yang baik yang telah dilakukan di Selangor oleh pemimpin Pakatan. Malah beliau turut menyuarakan "untuk membangunkan rakyat dan ekonomi rakyat luar bandar." Sila baca di sini

Walau apa pun adalah diharapkan, pemimpin-pemimpin Pakatan Rakyat perlu berhati-hati jangan diberaknya! Almarhum Sultan Selangor pun beliau pernah kencing