ini blog aku yang punya...suka hati aku lah apa aku nak kata....maki hamun ke...carut ke...kata nista ....aku punya suka...tak suka....please get out dari sini....ada faham....


saje nak bagi tau....blog ini bukan pro pakatan rakyat...dan jauh panggang dari api....penyokong parti kongkek negara ( BN ) ...dan tiada kena mengena dengan mereka yang dah mampos......muakakakaka!!!
SOKONG HIMPUNAN BLACKOUT 505.......JOM LIKE DI SINI

.

Search This Blog

terNOW...!!!!

SPR semakin merapu dengan menghalalkan pengundi hantu....bermakna mengalakkan pilihanraya yang kotor....apakah tindakan anda semua ?

petisyen melalui blog ini : jika perhimpunan aman blackout 505 dan petisyen pilihanraya masih gagal untuk mengalahkan penipuan yang di lakukan oleh SPR dan UMNO - BN...wajar kita sebagai rakyat lancarkan BERSIH 4.0 dan turun ke jalanraya..!!

27 January 2011

kesian budak budak melayu di Tenang....tergamak jadi beruk jalanan upahan UMNO-APCO pukimak....!!!!
Sekumpulan `beruk-beruk kelaparan' di Tenang begitu susah mahu mencari makan. Mereka terpaksa terpekik-terlolong umpama dijangkiti sawan atau histeria demi mempertahankan parti yang bersekongkol dengan Chua Soi Lek (pelakun porno) yang telah menghina Islam itu.

Anak-anak `beruk' ini sebenarnya begitu lama terpinggir di Tenang. Mereka sukar untuk mencari makan sebelum ini. Apabila adanya Pilihanraya Kecil di sini, inilah peluang mereka untuk mendapatkan upah walaupun dengan sebungkus rokok daun. Inilah nasib yang menimpa segelintir anak-anak muda Melayu yang telah diajar sejak lama dahulu dengan `subsidi' atau dengan menjadi peminta sedekah.

Jangan biarkan mereka berterusan menjadi hamba abdi kepada sekutu Apco sehingga terpaksa menjadi `beruk' upahan sedemikian rupa. Tenang mesti diselamatkan, anak-anak muda di Tenang mesti diletakkan ke tempat yang lebih baik dari yang ada sekarang. Bukan salah mereka kerana mereka hanya `binatang peliharaan' oleh sekutu Apco bersama dengan Apek pelakun lucah itu.